Si të shkarkoni fotografi nga Google Drive (Udhëzime)

  • Shperndaje Kete
Cathy Daniels

Shkarkimi i fotografive nga Google Drive dhe Google Photos është i shpejtë dhe i lehtë. Duke ditur se si ta bëni këtë, mund të përdoret gjithashtu për të shkarkuar përmbajtje të tjera nga Google Drive dhe Google Photos!

Do t'ju tregoj gjithashtu se si t'i shkarkoni ato foto në kompjuterin tuaj, iPhone ose iPad dhe smartphone ose tablet Android. Në përfundim të këtij artikulli, ju do të jeni një mjeshtër i shkarkimit të fotografive.

Emri im është Aaron. Unë jam një profesionist i teknologjisë, kallajxhi dhe hobiist. Më pëlqen të përdor teknologjinë dhe ta ndaj atë dashuri me të tjerët, si ju!

Le të zhytemi në mënyrat e shumta për të shkarkuar përmbajtjen dhe më pas të trajtojmë disa pyetje të bëra shpesh.

Shkarkimi i fotografive në kompjuterin tuaj

Nga Google Drive

Nivizoni te dosja që përmban foton që dëshironi të shkarkoni.

Klikoni me të djathtën në foto dhe zgjidhni shkarko.

Shko te dosja Shkarkime dhe do të shohësh foton tënde atje.

Nga Google Photos

Hapni Google Photos dhe gjeni foton që dëshironi të shkarkoni.

Klikoni majtas shënoni shenjën në këndin e sipërm majtas.

Klikoni majtas tre pika në këndin e sipërm djathtas të ekranit.

Klikoni Shkarko .

Përndryshe, pasi klikoni majtas shënuesin në të majtë të sipërm të figurës, mbani një nga butonat Shift në tastierë dhe shtyp D .

Shko te dosja Shkarkime dhe do të shohësh foton tënde atje.

Shkarkimi i fotografive në pajisjen tuaj Android

Nga Google Drive

Hap aplikacionin Google Drive .

Navigoni te fotografia që dëshironi të shkarkoni. Shtypni tre pika pranë emrit të figurës.

Shtypni Shkarko .

Nga Google Photos

Hapni aplikacionin Google Photos dhe trokitni lehtë mbi foton që dëshironi të shkarkoni.

Trokitni tre pika në këndin e sipërm djathtas të ekranit.

Trokitni lehtë mbi Shkarko .

Shkarkimi i fotografive në iPad ose iPhone

Nga Google Drive

Nivigo te fotografia që dëshiron Shkarko. Shtypni tre pika pranë emrit të figurës.

Shtypni Hap në .

Shtypni Ruaj në Skedarët .

Zgjidh iCloud ose iPad .

Nga "Fotografitë e Google"

Hap aplikacionin Google Photos dhe trokitni lehtë mbi foton që dëshironi të shkarkoni.

Trokitni lehtë mbi tre pikat në të djathtë lart.

Trokitni lehtë mbi Shkarko .

Si të shkarkohen të gjitha fotot e mia?

Në udhëzimet e mësipërme, kur klikoni një shenjë kontrolli ose prekni një foto, klikoni shenjat e kontrollit për të gjitha fotografitë ose shtypni dhe mbani shtypur mbi foto për të zgjedhur disa. Më pas ndiqni udhëzimet për të shkarkuar.

Përfundim

Shkarkimi i fotografive nga Google Drive dhe Google Photos është i shpejtë dhe i lehtë pavarësisht nga cila pajisjeju përdorni. Tani shkoni dhe shijoni aftësitë tuaja të reja të shkarkimit. Shkarkoni fotografitë sipas dëshirës suaj!

Çfarë përdorni për ruajtjen e fotografive në renë kompjuterike? Më tregoni në komente!

Unë jam Cathy Daniels, një eksperte në Adobe Illustrator. Unë e kam përdorur softuerin që nga versioni 2.0 dhe kam krijuar mësime për të që nga viti 2003. Blogu im është një nga destinacionet më të njohura në ueb për njerëzit që duan të mësojnë Illustrator. Përveç punës sime si blogere, unë jam gjithashtu një autor dhe një dizajner grafik.