4 fonte kursive të punuara me dorë falas për Adobe Illustrator

  • Shperndaje Kete
Cathy Daniels

Në këtë artikull, do të gjeni 4 fonte kursive të shkruara me dorë falas për Adobe Illustrator, Photoshop ose ndonjë program tjetër. Ju nuk keni nevojë të krijoni ndonjë llogari ose të regjistroheni, thjesht t'i shkarkoni, instaloni dhe përdorni ato.

Zgjedhja e fontit të duhur është thelbësore për një dizajn dhe fonte të ndryshëm përdoren për qëllime të ndryshme. Shkronjat kursive janë të njohura për t'u përdorur në dizajnin e festave, kartat e dhuratave, dizajnin e menusë, etj, sepse ato japin një prekje të një ndjesie të ngrohtë dhe të kujdesshme.

Është sezoni i festave! Unë po dizajnoja disa karta të personalizuara për familjen dhe miqtë e mi, dhe vendosa të personalizoja edhe fontet për t'i bërë ato më të veçanta. Ndarja është e dashur, kështu që do të doja t'i ndaja me ju këto fontet që kam krijuar.

Nëse ju pëlqejnë, mos ngurroni t'i shkarkoni dhe përdorni të preferuarin tuaj për dizajnin tuaj të pushimeve!

Dhe po, ato janë falas si për përdorim personal ashtu edhe për komercial!

Merre tani (Shkarkim falas)

Formati i fontit është OTF (OpenType), i cili ju lejon të ndryshoni përmasat e karaktereve pa humbur cilësinë e tyre.

Nuk jeni i sigurt se si të instaloni fontet? Shikoni udhëzuesin e shpejtë më poshtë.

Shtimi i shkronjave në Adobe Illustrator & Si të përdorni

Pasi të shkarkoni fontet, ndiqni këto hapa për t'i instaluar dhe përdorur ato.

Shënim: të gjitha pamjet e ekranit janë marrë nga versioni Mac Adobe Illustrator CC 2022. Windows ose versione të tjera mund të duken ndryshe.

Hapi 1: Gjeniskedarin e shkarkuar në kompjuterin tuaj, klikoni dy herë për të zhbllokuar dosjen.

Hapi 2: Shkoni te dosja e zbërthyer dhe klikoni dy herë për të zgjedhur fontin që dëshironi të përdorni në Adobe Illustrator.

Hapi 3: Klikoni Instalo Font .

Tani mund të përdorni fontet në Illustrator, Photoshop ose programe të tjera të Adobe. Thjesht shtoni tekst në dokumentin tuaj dhe zgjidhni fontin nga paneli i Karaktereve. Merrni si shembull Adobe Illustrator.

Nëse dëshironi të ndryshoni fontin në IHCursiveHandmade 1.

Zgjidhni tekstin dhe shkoni te paneli Shenjat . Shkruani emrin e fontit në shiritin e kërkimit dhe duhet të shihni opsionin e fontit. Në fakt, kur shkruani shkronjat e para të emrit të fontit, ai tashmë duhet të tregojë opsionin. Thjesht klikoni mbi të dhe fonti do të ndryshojë.

Mund të ndryshoni gjithashtu ngjyrën e shkronjave në panelin "Dukja" ose të rregulloni stilin e karaktereve, si p.sh. kerning dhe cilësimet e tjera të ndarjes në panel.

Shpresoj që shkronjat e mia kursive t'i gjeni të dobishme për dizajnin tuaj. Më tregoni se si ju pëlqen ose nëse keni ndonjë problem me përdorimin e shkronjave.

Unë jam Cathy Daniels, një eksperte në Adobe Illustrator. Unë e kam përdorur softuerin që nga versioni 2.0 dhe kam krijuar mësime për të që nga viti 2003. Blogu im është një nga destinacionet më të njohura në ueb për njerëzit që duan të mësojnë Illustrator. Përveç punës sime si blogere, unë jam gjithashtu një autor dhe një dizajner grafik.