Rishikimi i elementit PDF: A është një program i mirë në 2022?

 • Shperndaje Kete
Cathy Daniels

Wondershare PDFelement

Efektiviteti: Lista gjithëpërfshirëse e veçorive të redaktimit PDF Çmimi: Më i lirë se konkurrentët e tij Lehtësia e përdorimit: Ndërfaqe intuitive që e bën të thjeshtë Mbështetje: Dokumentacion i mirë, bileta mbështetëse, forumi

Përmbledhje

PDFelement e bën të lehtë krijimin, modifikimin, shënimin dhe konvertimin e skedarëve PDF. Aftësia për të krijuar forma komplekse PDF nga format letre ose dokumente të tjera është një plus i madh. Po kështu është edhe aftësia për të redaktuar blloqe të tëra teksti, në vend se vetëm rresht pas rreshti, dhe për të kthyer një PDF në format Word ose Excel. Aplikacioni ndihet i aftë, i qëndrueshëm dhe çuditërisht i lehtë për t'u përdorur.

Softueri është i disponueshëm për një numër platformash: macOS, Windows dhe iOS. Kështu që ju mund të përdorni të njëjtin mjet PDF në cilindo kompjuter ose pajisje që përdorni, megjithëse do t'ju duhet të blini një licencë të re për secilën platformë ku keni ndërmend ta përdorni.

Për përdoruesit e Mac , ju tashmë keni një redaktues bazë — aplikacioni Preview i Apple bën shënimin bazë PDF. Nëse kjo është gjithçka që ju nevojitet, nuk do të keni nevojë të blini softuer shtesë. Por nëse nevojat tuaja për redaktim janë më të avancuara, PDFelement ofron vlerë të shkëlqyer për para. Unë e rekomandoj atë.

Ajo që më pëlqen : Redaktimi dhe shënimi i skedarëve PDF është i thjeshtë. Krijoni formularë nga letra ose dokumente të tjera. Konvertoni PDF në formate të tjera, duke përfshirë Word. Shumë e lehtë për t'u përdorur.

Ajo që nuk më pëlqen : Funksioni OCR është i disponueshëm vetëm pasju blini PDFelement Pro.

4.8 Merrni PDFelement (Çmimi më i mirë)

Çfarë bën PDFelement?

Dokumentet PDF zakonisht konsiderohen vetëm për lexim. PDFelement ju fuqizon të redaktoni tekstin e një PDF, të shënoni dokumentin duke theksuar, vizatuar dhe shkruar shënime kërcyese, të krijoni forma PDF dhe madje të rirenditni faqet.

Me ndihmën e një skaneri, do gjithashtu ju ndihmon të krijoni PDF nga dokumentet në letër. Këtu janë përfitimet kryesore të aplikacionit:

 • Redaktoni dhe korrigjoni tekstin brenda dokumenteve PDF.
 • Theksoni tekstin, rrethoni fjalët dhe shtoni vizatime të tjera të thjeshta në PDF.
 • Krijo PDF të kërkueshme nga dokumentet në letër.
 • Krijo formularë PDF.
 • Konverto PDF në lloje të tjera dokumentesh, duke përfshirë Word, Excel dhe Faqet.

A është i sigurt PDFelement?

Po, është i sigurt për t'u përdorur. Vrapova dhe instalova aplikacionin në iMac tim. Një skanim nuk gjeti viruse ose kode me qëllim të keq. Nuk ka rrezik të humbjes së të dhënave kur përdorni aplikacionin. Nëse modifikoni një PDF, ai riemërohet kur ruhet dhe nuk e mbishkruan dokumentin origjinal.

Për shembull, nëse redaktoni disa informacione në një PDF të quajtur Demonstration.pdf , dokumenti i ndryshuar do të ruhet si Demonstration_Redacted.pdf .

A është PDFelement falas?

Jo, megjithëse disponohet një version provë falas. Është mjaft i plotë dhe ka vetëm tre kufizime:

 • Një filigran shtohet kur redaktoni dhe ruani një skedar PDF.
 • Kurduke u konvertuar në një format tjetër, versioni i provës do të konvertojë vetëm dy faqet e para.
 • OCR nuk përfshihet, por ofrohet si një shtesë me pagesë.

Sa a kushton PDFelement?

Ka dy versione të aplikacionit të disponueshëm për blerje: PDFelement Professional (79,99 $/vit, ose 129,99 $ tarifë një herë) dhe PDFelement Bundle (99,99 $/vit, ose 159,99 $ një- blerje me kohë).

Krahasuar me edicionin falas, versioni Pro përfshin disa veçori shtesë, duke përfshirë teknologjinë OCR, aftësinë për të përpunuar grupe filigranësh, një optimizues PDF, redaktimin, krijimin e avancuar të formularit dhe aftësitë e mbushjes.

Mund të kontrolloni informacionet më të fundit të çmimeve këtu.

Pse më besoni mua për këtë rishikim të elementit PDF?

Emri im është Adrian Try. Unë kam përdorur kompjuterë që nga viti 1988 dhe Mac me kohë të plotë që nga viti 2009. Unë përdor skedarë PDF gjerësisht për libra elektronikë, manuale përdoruesi dhe referencë. Gjithashtu, në përpjekjen time për të kaluar pa letra, kam krijuar gjithashtu mijëra PDF nga pirgjet e dokumenteve që mbushnin zyrën time.

E gjithë kjo u bë duke përdorur një sërë aplikacionesh dhe skanerësh. Sidoqoftë, nuk e kisha përdorur PDFelement derisa bëra këtë rishikim. Kështu që shkarkova versionin demonstrues dhe e testova tërësisht. Kam studiuar gjithashtu përvojat e përdoruesve të tjerë në komente nga blogjet dhe faqet e internetit të besueshme dhe citova disa nga përvojat dhe përfundimet e tyre më vonë në këtë përmbledhje.

Çfarë zbulova? Tëpërmbajtja në kutinë përmbledhëse të mësipërme do t'ju japë një ide të mirë të gjetjeve dhe përfundimeve të mia. Lexoni më tej për detaje rreth gjithçkaje që më pëlqeu dhe nuk më pëlqeu në lidhje me PDFelement.

Rishikimi i PDFelement: Çfarë ka për ju?

Meqenëse PDFelement ka të bëjë me bërjen e ndryshimeve në dokumentet PDF, unë do të rendis të gjitha veçoritë e tij duke i vendosur ato në gjashtë seksionet e mëposhtme. Në çdo nënseksion, fillimisht do të eksploroj se çfarë ofron aplikacioni dhe më pas do të ndaj komentin tim dhe mendimin tim personal.

Vini re se kam përdorur vetëm versionin Mac të aplikacionit, kështu që opinionet dhe pamjet e mia të ekranit janë marrë prej andej.

1. Redaktimi dhe shënjimi i dokumenteve PDF

Redaktimi i skedarëve PDF është i vështirë dhe shumë prej nesh nuk i kanë mjetet për ta bërë këtë. Edhe me një redaktues PDF, bërja e ndryshimeve zakonisht ka një nivel të ndryshëm vështirësie sesa, të themi, redaktimi i një dokumenti Word.

PDFelement synon ta ndryshojë këtë. A kanë sukses? Unë mendoj se ata e bëjnë. Si fillim, në vend që të duhet të redaktoni rresht pas rreshti siç bëni me disa redaktues të tjerë PDF, teksti organizohet në kuti.

Vini re se kur shtoj tekst në titull në këtë dokument , fonti i duhur zgjidhet automatikisht.

Përveç ndryshimit të tekstit, mund të shtoni dhe ndryshoni madhësinë e imazheve dhe të shtoni tituj dhe funderë. Ndërfaqja është shumë e ngjashme me Microsoft Word, kështu që ka të ngjarë ta gjeni të njohur.

Shënimi i një PDF, le të themi për korrigjimet e shënimit ose kur studioni, është gjithashtulehtë. Thjesht klikoni në ikonën e komenteve dhe shfaqet një koleksion veglash intuitive.

Mendimi im personal: Dokumentet PDF bëhen më të dobishme kur mund të bëni më shumë sesa thjesht t'i lexoni ato. PDFelement e bën redaktimin e një PDF më të thjeshtë dhe më intuitiv se aplikacionet e tjera në klasën e tij. Dhe mjetet e tij të shkëlqyera të shënimit e bëjnë bashkëpunimin të lehtë.

2. Skanoni dhe OCR dokumente letre

Skanimi i një aplikacioni letre në Mac është i dobishëm. Zbatimi i njohjes optike të karaktereve (OCR) në mënyrë që të mund të kërkoni dhe kopjoni tekstin brenda dokumentit është edhe më i mirë. Versioni standard i aplikacionit nuk bën OCR. Për këtë, do t'ju duhet patjetër versioni Professional.

Mendimi im personal: Kur çiftohet me një skaner, PDFelement është në gjendje të krijojë skedarë PDF nga dokumentet tuaja në letër. Me veçorinë OCR të versionit profesional, aplikacioni është në gjendje ta kthejë imazhin e dokumentit tuaj në tekst real që mund të kërkohet dhe kopjohet. Aplikacioni është gjithashtu në gjendje të konvertojë lloje të tjera dokumentesh në PDF.

3. Redakto Informacionin Personal

A ju duhet ndonjëherë të ndani dokumente me informacione personale që nuk dëshironi që pala tjetër t'i Shiko? Atëherë keni nevojë për redaktim. Kjo është një kërkesë e zakonshme në industrinë ligjore dhe përfshihet në versionin profesional të këtij aplikacioni.

Për të aplikuar redaktimin në elementin PDF, fillimisht klikoni në ikonën Mbroj , më pas Redakto . Thjesht zgjidhni tekstin oseimazhet që dëshironi të fshihni, më pas klikoni Zbato Redaksionin .

Perceptimi im personal: Redaktimi është i rëndësishëm për të mbajtur të sigurt informacionin privat ose delikat. PDFelement e kryen punën shpejt, thjesht dhe në mënyrë të sigurt. Aftësia për të kërkuar tekst për të redaktuar është shumë e përshtatshme.

4. Krijoni formularë PDF

Formularët PDF janë një mënyrë e zakonshme e kryerjes së biznesit. PDFelement Professional i bën ato të lehta për t'u krijuar.

Ju nuk keni nevojë të krijoni formularët tuaj brenda PDFelement - mund t'i krijoni ato në çdo aplikacion tjetër zyre dhe teknologjia e Njohjes automatike të formularëve merr përsipër. Kjo është shumë e dobishme.

Vini re se si janë njohur të gjitha fushat në këtë formular të paplotësueshëm. Kjo ndodhi automatikisht dhe në çast, dhe tani mund të personalizoj opsionet, pamjen dhe formatin e secilit. Aplikacioni madje mund t'i konvertojë shpejt dhe me lehtësi formularët tuaj të letrës në format PDF.

Mendimi im personal: Krijimi i formularëve PDF mund të jetë teknik, sfidues dhe kërkon kohë. PDFelement heq dhimbjen duke konvertuar formularët e letrës dhe skedarët e tjerë të kompjuterit për ju.

5. Rirenditni dhe fshini faqet

PDFelement e bën të lehtë riorganizimin e dokumentit tuaj duke rirenditur dhe fshirë faqet. Thjesht klikoni ikonën e faqes, dhe pjesa tjetër është një çështje e thjeshtë zvarritjeje dhe lëshimi.

Mendimi im personal: Pamja e faqes së PDFelement e bën të thjeshtë riorganizimin dhe fshirjen e faqeve në skedarin tuaj PDF. Tëndërfaqja është intuitive dhe elegante.

6. Konvertoni skedarët PDF në lloje të dokumenteve të modifikueshme

Redaktimi i skedarëve PDF është një gjë. Tipari i konvertimit të PDFelement është diçka tjetër. Është në gjendje të konvertojë një skedar PDF në një dokument plotësisht të redaktueshëm në formatet e zakonshme të Microsoft dhe Apple, si dhe një mori formatesh të tjera më pak të përdorura.

Mendimi im personal: Ka shumë mënyra për të kthyer një dokument Word ose skedar Excel në një PDF. Kthimi i procesit nuk është aq i lehtë. Aftësia e PDFelement për të konvertuar skedarët PDF është një nga veçoritë e tij më të përshtatshme.

Arsyet pas vlerësimeve të rishikimit tim

Efektiviteti: 5/5

PDFelement ka një grup funksionesh dhe i zbaton ato në një mënyrë që kursen kohë. Vendosja e tekstit në kuti gjatë redaktimit, njohja automatike e fushave gjatë krijimit të formularëve dhe aftësia për të eksportuar në formatet e njohura të skedarëve si Word janë disa pika kryesore.

Çmimi: 4,5/5

PDFelement është më i lirë se konkurrentët e tij, ndërsa ofron një grup të ngjashëm funksionesh dhe është padyshim më i lehtë për t'u përdorur. Kjo është një vlerë e madhe. Megjithatë, nëse nuk keni nevojë të rregullt për të redaktuar skedarë PDF, mund të merrni funksionalitetin bazë falas.

Lehtësia e përdorimit: 5/5

Mund të duhen vite për të mësuar të gjitha tiparet e Adobe Acrobat Pro. PDFelement ju jep shumicën e veçorive dhe funksionon në një mënyrë intuitive. Gjatë rishikimit tim të PDFelement, unë munda ta përdora aplikacionin pa iu referuar amanual.

Një shënim i shpejtë anësor: JP ka testuar një version të mëparshëm të PDFelement në MacBook Pro të tij dhe u mahnit nga përmirësimet masive që Wondershare bëri për këtë përmirësim. Për shembull, UI dhe ikona e versionit të ri duken shumë më profesionale dhe ka rregulluar shumë gabime. Me versionin më të vjetër, JP mori një paralajmërim "Gabim i brendshëm" kur ngarkonte një skedar PDF me 81 faqe. Në versionin e ri, gabimi është zgjidhur.

Mbështetje: 4.5/5

Ndërsa nuk kisha nevojë të kontaktoja mbështetjen, Wondershare e trajton si prioritet. Faqja e tyre e internetit përfshin një sistem gjithëpërfshirës të ndihmës në internet duke përfshirë një udhëzues, FAQ dhe seksion për zgjidhjen e problemeve. Nëse gjithçka tjetër dështon, mund të dorëzoni një biletë, por nuk duket se mbështetja e telefonit ose bisedës është e disponueshme. Forumi i përdoruesve i Wondershare bën shumë për të kompensuar këtë dhe moderohet nga punonjësit.

Alternativat për PDFelement

 • Adobe Acrobat Pro DC ishte aplikacioni i parë për leximin dhe redaktimin e dokumenteve PDF dhe është ende një nga opsionet më të mira. Megjithatë, është mjaft i shtrenjtë.
 • ABBYY FineReader është një aplikacion i respektuar që ndan shumë veçori me PDFelement. Por, gjithashtu, vjen me një çmim më të lartë.
 • Aplikacioni Parashikimi i Mac ju lejon jo vetëm të shikoni dokumentet PDF, por edhe t'i shënoni ato. Shiriti i veglave Markup përfshin ikona për skicimin, vizatimin, shtimin e formave, shtypjen e tekstit, shtimin e nënshkrimeve,dhe shtimi i shënimeve pop-up.

Përfundim

Një PDF është gjëja më e afërt me letrën që do të gjeni në kompjuterin tuaj. Është i përshtatshëm për letrat akademike, formularët zyrtarë dhe manualet e trajnimit. Por PDFelement ju lejon të bëni më shumë sesa thjesht të lexoni dokumente PDF.

Nëse keni nevojë të redaktoni një PDF, ky aplikacion do t'ju lejojë ta bëni këtë me lehtësi, ose ta konvertoni atë në një Word ose Dokument Excel ku mund ta modifikoni duke përdorur aplikacionet që jeni më të njohur. Kjo ju mundëson të krijoni PDF të reja nga çdo dokument letre ose kompjuteri. Madje, mund të krijoni një formular që klientët tuaj ta plotësojnë duke skanuar një formular letre ose duke konvertuar një dokument nga Microsoft Office.

Mësuesit dhe redaktorët mund të shënojnë PDF. Nxënësit mund të bëjnë shënime, të nxjerrin në pah dhe të vizatojnë diagrame. Konsumatorët mund të plotësojnë formularët PDF. Dhe e gjithë kjo me një ndërfaqe intuitive.

A janë skedarët PDF një pjesë kryesore e jetës suaj? Atëherë PDFelement është për ju. Është i lehtë për t'u përdorur, i paraqitur plotësisht dhe shumë i përballueshëm. Unë e rekomandoj atë.

Merr PDFelement

Pra, cili është mendimi juaj për këtë rishikim të PDFelement? Na tregoni duke lënë një koment më poshtë.

Unë jam Cathy Daniels, një eksperte në Adobe Illustrator. Unë e kam përdorur softuerin që nga versioni 2.0 dhe kam krijuar mësime për të që nga viti 2003. Blogu im është një nga destinacionet më të njohura në ueb për njerëzit që duan të mësojnë Illustrator. Përveç punës sime si blogere, unë jam gjithashtu një autor dhe një dizajner grafik.