6 laptopët më të mirë për Adobe Illustrator të vitit 2022

 • Shperndaje Kete
Cathy Daniels

Pas disa ditësh kërkimi, konsultimi me disa profesionistë të teknologjisë dhe më shumë se 10 vjet përvojë në përdorimin e Adobe Illustrator, zbulova se MacBook Pro 14-inç ishte zgjedhja më e mirë e laptopit më të mirë për Adobe Illustrator .

Përshëndetje! Emri im është qershor. Unë jam një dizajner grafik dhe softueri im i preferuar për të bërë punë krijuese është Adobe Illustrator. Unë e kam përdorur programin në disa laptopë të ndryshëm dhe kam zbuluar disa nga të mirat dhe të këqijat.

Përveç sistemit të thjeshtë operativ dhe ndërfaqes minimaliste, ajo që më pëlqen më shumë në përdorimin e Apple MacBook Pro për Adobe Illustrator është ekrani i tij Retina.

I bën grafikat të duken më të gjalla dhe më të gjalla. Dizajnerët shpenzojnë shumë kohë duke parë ekranin, kështu që është e rëndësishme të keni një ekran të mirë. Madhësia varet nga ju, por unë mendoj se 14-inç është një zgjedhje e mirë mesatare.

Nuk jeni tifoz MacBook? mos u shqetësoni! Unë kam edhe disa opsione të tjera për ju. Në këtë udhëzues blerjeje, unë do t'ju tregoj laptopët e mi të preferuar për Adobe Illustrator dhe do t'ju shpjegoj se çfarë i bën ata të dallohen nga turma. Do të gjeni një opsion portativ të lehtë, opsion buxhetor, macOS/Windows më të mirë dhe opsione të rënda.

Koha për t'u zhytur në botën e teknologjisë! Mos u shqetëso, do ta bëj më të lehtë për ty të kuptosh

 • 1. Më e mira në përgjithësi: Apple MacBook Pro 14-inçdizajni, ose ju jeni një projektues profesionist që punon në mijëra projekte në të njëjtën kohë, ndoshta dëshironi të zgjidhni një laptop që mund të përballojë punë të rënda.

Nga ana tjetër, ju po përdorni Adobe Illustrator për rrjedhën e punës "më të lehtë" si materialet e marketingut (postera, banderola në internet, etj), një laptop me buxhet të mirë nuk është një opsion i keq.

Sistemi operativ

macOS apo Windows? Adobe Illustrator funksionon mjaft mirë në të dy sistemet, është me të vërtetë një preferencë personale. Sido që të zgjidhni, ndërfaqja e punës në Illustrator është mjaft e ngjashme, ndryshimi më i madh do të ishin shkurtesat e tastierës.

Një tjetër ndryshim është shfaqja e ekranit. Për momentin, vetëm Mac ka ekranin Retina, i cili është i përsosur për punë kreative grafike.

Specifikat teknike

Grafika/ekrani

Grafika (GPU) është një faktor i rëndësishëm për t'u marrë parasysh kur zgjidhni një laptop për dizajn grafik sepse dizajni është vizual dhe grafika kontrollon cilësinë e pamjeve vizuale që shfaqen në ekranin tuaj. Marrja e një laptopi me grafikë më të mirë do ta tregojë punën tuaj sa më mirë që mundet. Nëse bëni dizajn profesional të nivelit të lartë, rekomandohet shumë të merrni një GPU të fuqishme.

Ekrani përcakton gjithashtu rezolucionin e imazhit që shfaqet në ekranin tuaj dhe ato maten me pikselë. Natyrisht, rezolucioni më i lartë tregon më shumë detaje në ekran. Për dizajn grafik, rekomandohet të blini një laptop me rezolucion ekrani prej attë paktën 1920 x 1080 piksele (Full HD). Ekrani Retina i Apple është ideal për dizajn grafik.

CPU

CPU është një procesor që përpunon informacionin dhe lejon që programet të ekzekutohen. Është përgjegjës për shpejtësinë kur nis një program. Adobe Illustrator është një program i rëndë, kështu që sa më i fuqishëm të jetë CPU, aq më mirë.

Shpejtësia e CPU-së matet me Gigahertz (GHz) ose Core. Për përdorimin e Adobe Illustrator së bashku me disa programe të tjera në të njëjtën kohë, zakonisht, 4 bërthama do të funksionojnë mirë. Por sigurisht, më shumë bërthama do të thotë më shumë energji dhe në përgjithësi laptopët me më shumë bërthama janë gjithashtu më të shtrenjtë.

RAM

A përdorni disa aplikacione në të njëjtën kohë koha? RAM do të thotë Random Access Memory, i cili ndikon në numrin e programeve që ekzekutohen në të njëjtën kohë. Nëse shpesh përdorni shumë programe në të njëjtën kohë, zgjidhni një laptop me më shumë RAM. Sa më shumë RAM të keni, aq më shpejt do të ngarkohet kur ekzekutoni disa aplikacione në të njëjtën kohë.

Kur dizajnoni në Adobe Illustrator, është shumë e zakonshme që ju duhet të hapni disa dosje për të gjetur skedarë, ndoshta ju ridëgjimi i muzikës, kërkimi i ideve në Pinterest, etj. Me funksionimin e të gjitha këtyre aplikacioneve, laptopi juaj mund të ngadalësohet nëse RAM-i nuk është i mjaftueshëm.

Hapësira ruajtëse

Megjithëse mund t'i ruani skedarët tuaj në Adobe Creative Cloud, është ende mirë të kesh shumë hapësirë ​​ruajtëse në vetë laptopin. Skedarët e Adobe Illustrator zakonisht marrin shumëhapësirë, sa më kompleks të jetë skedari, aq më shumë hapësirë ​​ka nevojë.

Madhësia e ekranit

A ndiheni më rehat duke punuar me një ekran më të madh? Apo është transportueshmëria më e rëndësishme për ju? Nëse punoni në një zyrë, një ekran i madh është padyshim më i mirë se një më i vogël. Por nëse jeni një profesionist i pavarur që punon kudo që dëshironi, ndoshta një laptop më i vogël i lehtë do të ishte një zgjedhje më e mirë sepse është më e lehtë për tu mbajtur.

Jetëgjatësia e baterisë

Bateria është një faktor shumë i rëndësishëm për t'u marrë parasysh për ata që punojnë nga distanca ose kanë takime dhe prezantime shpesh. Adobe Illustrator konsumon mjaft bateri. Natyrisht, ne të gjithë jemi mjaft të zgjuar për të karikuar plotësisht laptopin tonë, duke e ditur se do ta përdorim më vonë, por disa bateri zgjasin më shumë se të tjerët.

Çmimi

Cili është buxheti juaj? Mos më keqkuptoni, më e lirë nuk do të thotë më e vogël. Gjëja më e rëndësishme është të dini se për çfarë e përdorni. Ka laptopë më të lirë me karakteristika të mrekullueshme, por është e vërtetë që ata më të shtrenjtë mund të kenë specifika më të mira teknologjike.

Nëse jeni fillestar i Illustrator me një buxhet, marrja e një laptopi bazë duhet të jetë më se e mjaftueshme për të mësuar dhe për të filluar. Ndërsa bëheni më profesionistë, mund të konsideroni të kaloni në opsionet më të mira me një çmim më të lartë. Nëse buxheti nuk është problem për ju, atëherë, sigurisht, shkoni për më të mirët 😉

Pyetjet e shpeshta

Ju gjithashtu mund të jeni të interesuarnë përgjigjet e disa prej pyetjeve të mëposhtme.

Sa RAM më nevojitet për Adobe Illustrator?

Nëse nuk jeni përdorues i rëndë, 8 GB RAM funksionon mirë për punën e përditshme, si p.sh. dizajnimi i posterëve, kartat e biznesit, banderola në ueb, etj. Për përdoruesit e rëndë, duhet të merrni të paktën 16 GB RAM nëse ju nuk dëshironi të ngecni gjatë punës së rëndë.

A është MacBook i mirë për vizatim?

MacBook është i mirë për vizatim, por ju duhet një tabletë grafik. Meqenëse MacBook nuk është ende ekran me prekje, është e vështirë të vizatoni në tastierën prekëse ose me maus. Pra, nëse keni një tablet, MacBook mund të jetë laptopi më i mirë për vizatim për shkak të rezolucionit të jashtëzakonshëm të ekranit.

A përdor Adobe Illustrator GPU ose CPU?

Adobe Illustrator përdor GPU dhe CPU. Ju mund të ndërroni modalitetin tuaj të shikimit nga menyja e sipërme, kështu që në fakt varet nga ju se cilën mënyrë dëshironi të përdorni.

A është e nevojshme një kartë grafike për Adobe Illustrator?

Po, duhet të keni një kartë grafike, por nuk keni nevojë domosdoshmërisht të blini një kartë grafike shtesë, sepse shumë laptopë sot e kanë të integruar kartën grafike.

A janë laptopët e lojërave të mirë për Illustrator?

Po, ju mund të përdorni laptopë lojërash për Adobe Illustrator, dhe në fakt, ai është bërë më i popullarizuar për dizajnerët sepse laptopët e lojërave zakonisht kanë CPU, kartë grafike dhe RAM mjaft të mirë. Nëse laptopi është mjaft i mirë për të trajtuar video lojërat, ai mund të ekzekutojë AdobeIlustrues lehtë.

Këshilla të tjera & Udhëzues

Nëse jeni i ri në Adobe Illustrator, është shumë mirë të blini një laptop më bazë për të filluar. Kur fillova të merrja klasa të dizajnit grafik, laptopi im i parë ishte një MacBook Pro 13 inç me specifika të ulëta dhe nuk kisha asnjë problem me të për qëllime mësimore dhe projekte shkollore.

Shumë njerëz dhe madje edhe shkolla do të thoshin se madhësia e ekranit duhet të jetë të paktën 15 inç, por sinqerisht, nuk është një domosdoshmëri. Natyrisht, do të punoni rehat me një ekran më të madh, por nëse nuk keni buxhet ose mendoni se nuk është i përshtatshëm për t'u mbajtur, madhësia e ekranit mund të jetë gjëja e fundit që duhet marrë parasysh midis katër faktorëve që përmenda më lart.

Ndërsa rrjedha juaj e punës bëhet më e ndërlikuar, atëherë po, rekomandohet të keni një laptop me një CPU dhe GPU më të mirë, CPU i5 dhe 8 GB GPU janë minimumi që duhet të merrni. Për profesionistët, preferohet GPU 16 GB ose më lart.

Mundohuni të mos përdorni shumë programe në të njëjtën kohë kur jeni duke bërë punë të rënda në Adobe Illustrator sepse kjo mund të ndikojë në shpejtësinë e përpunimit. Ruani dhe mbyllni dokumentet që nuk po përdorni.

Një këshillë tjetër e rëndësishme është të ruani shpesh procesin tuaj të punës sepse ndonjëherë Adobe Illustrator prishet nëse përdorni tastet e shkurtoreve të gabuara ose kur skedarët janë shumë të mëdhenj. Gjithashtu, është një zakon i mirë të bëni kopje rezervë të kompjuterit tuaj herë pas here, kjo ndihmon në shmangien e humbjes së të dhënave.

Përfundim

Mëgjërat e rëndësishme që duhen marrë parasysh kur blini një laptop të ri për Adobe Illustrator janë CPU, GPU dhe Ekrani. Madhësia e ekranit është më shumë një preferencë personale, por rekomandohet të merrni një ekran më të madh për produktivitet më të mirë. Ruajtja është gjithashtu mjaft e rëndësishme, por nëse keni një buxhet, marrja e një hard disk të jashtëm është gjithmonë një opsion.

Mendoj se MacBook Pro 14-inç është një pikënisje e mirë sepse plotëson të gjitha kërkesat për Adobe Illustrator dhe nuk kushton shumë.

Pra, çfarë laptopi po përdorni tani? A është në gjendje të ekzekutojë Adobe Illustrator? Ndani përvojën tuaj më poshtë.

 • 2. Më e mira për përkthyes të pavarur: MacBook Air 13 inç
 • 3. Opsioni më i mirë buxhetor: Lenovo IdeaPad L340
 • 4. Më e mira për fansat e Mac: MacBook Pro 16 inç
 • 5. Opsioni më i mirë i Windows: Dell XPS 15
 • 6. Opsioni më i mirë i punës së rëndë: ASUS ZenBook Pro Duo UX581
 • Laptopi më i mirë për Adobe Illustrator: Çfarë duhet të keni parasysh
  • Rrjedha e punës
  • Sistemi operativ
  • Specifikat teknike
  • Çmimi
 • Pyetjet e shpeshta
  • Sa RAM më nevojitet për Adobe Illustrator?
  • A është MacBook i mirë për vizatim?
  • A përdor Adobe Illustrator GPU ose CPU?
  • A është e nevojshme një kartë grafike për Adobe Illustrator?
  • A janë laptopët e lojrave mirë për Illustrator?
 • Këshilla të tjera & Udhëzues
 • Përfundim
 • Përmbledhje e shpejtë

  Blerni me nxitim? Këtu është një përmbledhje e shpejtë e rekomandimeve të mia.

  CPU Grafika Memoria Ekran Hapësira ruajtëse Bateria
  Më e mira në përgjithësi MacBook Pro 14 inç Apple M1 Pro me 8 bërthama GPU 14 bërthama 16 GB 14 inç Retina e lëngshme XDR 512 GB / 1 TB SSD Deri në 17 orë
  Më e mira për përkthyes të pavarur MacBook Air 13-inç Apple M1 8-core GPU deri në GPU 8 bërthama 8 GB ekran Retina 13,3 inç 256 GB / 512 GB Lart deri në 18 orë
  Opsioni më i mirë buxhetor Lenovo IdeaPadL340 Intel Core i5 NVIDIA GeForce GTX 1650 8 GB 15,6 inç FHD (1920 x 1080) 512 GB 9 orë
  Më e mira për fansat e Mac MacBook Pro 16 inç Apple M1 Max çip me 10 bërthama GPU 32 bërthama 32 GB 16 inç Retina XDR e lëngshme 1 TB SSD Lart deri në 21 orë
  Opsioni më i mirë i Windows Dell XPS 15 i7-9750h NVIDIA GeForce GTX 1650 16 GB 15,6 inç 4K UHD (3840 x 2160) 1 TB SSD 11 orë
  Havy-Duty më i mirë ASUS ZenBook Pro Duo UX581 i7-10750H NVIDIA GeForce RTX 2060 16 GB Ekran me prekje 4K UHD 15,6 inç NanoEdge 1 TB SSD 6 orë

  Më e mira Laptop për Adobe Illustrator: Zgjedhjet kryesore

  Pavarësisht nëse jeni një stilist profesionist i markës që kërkon një opsion të rëndë, ose një profesionist i pavarur që kërkon një laptop të lehtë ose me buxhet, unë kam gjetur disa opsione për ju!

  Ne të gjithë kemi preferencat dhe nevojat tona, kjo është arsyeja pse unë kam zgjedhur disa lloje të ndryshme laptopësh që shpresojmë se do t'ju ndihmojnë të zgjidhni laptopin më të mirë që përputhet me punën tuaj duke përdorur Adobe Illustrator.

  1. Më e mira në përgjithësi: Apple MacBook Pro 14-inç

  • CPU: Apple M1 Pro 8-core
  • Grafika: GPU 14 bërthama
  • RAM/Memoria: 16 GB
  • Ekrani/ekrani: <2 Lëng> 14 inçRetina XDR
  • Huajtja: 512 GB / 1 TB SSD
  • Bateria: Deri në 17 orë
  Kontrolloni çmimin aktual

  Ky laptop është zgjedhja ime më e mirë e përgjithshme për shkak të ekranit të tij të shkëlqyer, shpejtësisë së përpunimit, hapësirës së mirë të ruajtjes dhe jetëgjatësisë së baterisë me një çmim të përballueshëm.

  Një ekran i mirë është thelbësor për çdo përdorues dhe dizajner grafik të Adobe Illustrator për shkak të saktësisë së ngjyrave dhe cilësisë së imazhit. Me ekranin e ri Liquid Retina XDR, do t'ju japë performancën më të mirë grafike.

  14-inç është thjesht kompromisi i përsosur për shumë prej jush që janë duke vendosur midis 13 ose 15 inç. 13 është paksa shumë e vogël për t'u parë, dhe 15 mund të jetë shumë e madhe për t'u mbajtur përreth.

  Edhe me CPU-në bazë me 8 bërthama dhe GPU me 14 bërthama, Adobe Illustrator do të funksionojë mjaft mirë për punën e përditshme grafike. Ju mund të zgjidhni ngjyrën e pajisjes (argjend ose gri) dhe disa specifika teknologjike për ta personalizuar atë.

  Specifikimet më të mira do t'ju kushtojnë më shumë, kështu që duhet të keni një buxhet të mirë për të. Kjo është ndoshta pika më e madhe e rënies së këtij MacBook Pro.

  2. Më e mira për përkthyes të pavarur: MacBook Air 13 inç

  • CPU: Apple M1 me 8 bërthama
  • Grafika: Deri në GPU 8 bërthamore
  • RAM/Memoria: 8 GB
  • Ekrani/ekrani: Ekran Retina 13,3 inç
  • Hapësira ruajtëse: 256 GB / 512 GB
  • Bateria: Deri në 18 orë
  Kontrolloni çmimin aktual

  MacBook Air 13 inç është një zgjedhje e përkryer përpërkthyes të pavarur që shpesh udhëtojnë ose punojnë në vende të ndryshme. Është i lehtë (2,8 lb) për transport dhe plotëson të gjitha kërkesat themelore të një laptopi me dizajn grafik.

  CPU dhe GPU me 8 bërthama mund të funksionojnë mirë Adobe Illustrator, veçanërisht nëse jeni duke bërë punë "të lehta" të pavarura, të tilla si dizajnimi i posterave, banderolave, etj. Plus, ai ka një ekran Retina që është i mirë për shikimi dhe krijimi i grafikave me cilësi të lartë.

  Nëse jeni duke kërkuar për një laptop Apple të përballueshëm, MacBook Air ka një avantazh të dukshëm në çmim. Edhe nëse zgjidhni specifika më të larta të teknologjisë, kostoja do të jetë më e ulët se një MacBook Pro.

  Tingëllon pothuajse perfekt, dhe kjo është nëse je një profesionist i pavarur që nuk bën punë intensive në Adobe Illustrator. Sidoqoftë, nëse jeni një stilist profesionist, ndoshta do të dëshironit të konsideroni një opsion tjetër me një CPU, GPU dhe RAM më të mirë.

  Një tjetër pikë negative është madhësia e ekranit. Vizatimi në një ekran më të vogël ndonjëherë mund të jetë mjaft i pakëndshëm sepse do t'ju duhet të vazhdoni të lëvizni. Unë kam përdorur një MacBook Pro 13-inç për të bërë ilustrime, sigurisht që funksionon, por definitivisht nuk është aq i rehatshëm sa vizatimi në një ekran më të madh.

  3. Opsioni më i mirë buxhetor: Lenovo IdeaPad L340

  • CPU: Intel Core i5
  • Grafika: NVIDIA GeForce GTX 1650
  • RAM/Memoria: 8 GB
  • Ekrani/ekrani: 15,6 inç FHD ( 1920 x 1080 piksele) Ekran IPS
  • Huajtja: 512 GB
  • Bateria: 9 orë
  Kontrolloni çmimin aktual

  Po kërkoni një opsion me ekran të madh dhe kushton më pak se 1000 dollarë? Lenovo IdeaPad L340 është për ju! Ky laptop është i shkëlqyeshëm si për lojëra ashtu edhe për dizajn grafik.

  Ekrani i madh 15,6 inç ju ofron një hapësirë ​​pune të rehatshme kur përdorni Adobe Illustrator. Ekrani i tij FHD dhe IPS (1920 x 1080 piksele) gjithashtu plotëson kërkesat minimale të një laptopi për dizajn.

  Intel Core i5 është mjaft i mirë për të mbështetur çdo detyrë që duhet të bëni në tuajin Ai. Ka gjithashtu shumë hapësirë ​​​​për të ruajtur skedarët tuaj nëse nuk dëshironi t'i ruani ato në Creative Cloud.

  Një gjë që mund t'i shqetësojë multitaskers është se ofron vetëm një RAM relativisht më të ulët, por nëse mendoni se 8 GB RAM nuk është e mjaftueshme për ju, gjithmonë mund ta përmirësoni atë.

  Një gjë tjetër që mund të jetë JO-JO për disa përdorues është bateria. Adobe Illustrator është një program i rëndë, kështu që kur e përdorni, bateria ulet shumë shpejt. Nëse keni nevojë të udhëtoni shpesh për punë, ky laptop mund të mos jetë alternativa më e mirë.

  4. Më e mira për fansat e Mac: MacBook Pro 16 inç

  • CPU: Çipi Apple M1 Max 10- bërthama
  • Grafika: GPU 32 bërthama
  • RAM/Memoria: 32 GB
  • Ekrani/ekrani: 16-inç Retina XDR e lëngshme
  • Huajtja: 1 TB SSD
  • Bateria: Deri në 21 orë
  Kontrolloni çmimin aktual

  MacBook Pro 16 inç ofron më shumë sesa thjeshtnjë ekran më të madh. Përveç ekranit të tij të mahnitshëm 16-inç Liquid Retina XDR, i cili i bën grafikat më të gjalla dhe më të gjalla se kurrë, ai gjithashtu ka një CPU, CPU dhe RAM shumë më të fuqishëm.

  Për të mos përmendur vetëm përdorimin e Adobe Illustrator, mund të përdorni disa programe të ndryshme në të njëjtën kohë me RAM-in e tij 32 GB. Prekni një foto në Photoshop dhe vazhdoni të punoni me të në Illustrator. Plotësisht e realizueshme.

  Një tjetër pikë tërheqëse është jetëgjatësia e gjatë e baterisë. Është një plus i madh për përdoruesit e Adobe Illustrator sepse programi konsumon shumë bateri.

  Ky laptop është ideal për profesionistët që kanë kërkesa të larta për ngjyrat dhe detajet në imazh. Është gjithashtu i shkëlqyeshëm për projektuesit që përdorin disa programe në të njëjtën kohë ose punojnë në projekte të shumta.

  E vetmja gjë që do t'ju ndalonte ta merrni atë tani mund të jetë kostoja. Do të jetë një investim i madh sepse një laptop i tillë i nivelit të lartë është i shtrenjtë. Nëse zgjidhni specifikimet më të mira së bashku me shtesat, çmimi mund të shkojë lehtësisht mbi 4,000 dollarë.

  5. Opsioni më i mirë i Windows: Dell XPS 15

  • CPU: Gjenerata e 9-të Intel Core i7-9750h
  • Grafika: NVIDIA GeForce GTX 1650
  • RAM/Memoria: 16 GB RAM
  • Ekrani/ekrani: 15,6 inç 4K UHD (3840 x 2160 piksele)
  • Huajtja: 1 TB SSD
  • Bateria: 11 orë
  Kontrollo çmimin aktual

  Nuk je tifoz i Apple Mac? Unë kam një opsion Windows përedhe ju gjithashtu. Dell XPS 15 gjithashtu funksionon shkëlqyeshëm për përdoruesit Pro dhe është më i lirë se MacBook Pro.

  Ka një ekran të madh 15,6 inç me një ekran 4K UHD me rezolucion të lartë i cili tregon një ekran më të mprehtë dhe më të gjallë. Puna me një ekran të madh me rezolucion të lartë mund të përmirësojë vërtet produktivitetin tuaj. Më pak lëvizje dhe më pak zmadhim.

  CPU i7 është mjaft i fuqishëm për të përpunuar punën e përditshme të projektimit në Adobe Illustrator dhe me RAM-in e tij 16 GB, mund të punoni në shumë dokumente në të njëjtën kohë pa u ngadalësuar shumë.

  Nuk është një zgjedhje e keqe për përdoruesit e Adobe Illustrator Windows, por disa përdorues janë ankuar për funksionin e zhurmshëm të tastierës dhe tastierës së prekjes që nuk janë dizajnuar mirë. Nëse përdorni tastierën me prekje më shumë se një maus, ndoshta kjo është diçka që dëshironi të shikoni më shumë në të.

  6. Opsioni më i mirë për punë të rënda: ASUS ZenBook Pro Duo UX581

  • CPU: Intel Core i7-10750H
  • Grafika: NVIDIA GeForce RTX 2060
  • RAM/Memoria: 16GB RAM
  • Ekrani/ekrani: 15,6 inç 4K UHD NanoEdge Ekran me prekje (Maks. 3840X2160 pixel)
  • Huajtja: 1 TB SSD
  • Bateria: 6 orë
  Kontrolloni çmimin aktual

  Përcaktoni ngarkesën e rëndë? Si e dini nëse puna juaj është e rëndë apo jo? Lehtë! Sa më shumë kohë që duhet për të ruajtur skedarin tuaj Ai, aq më i madh është skedari. Sa më kompleks të jetë dizajni juaj, aq më i madh do të jetë skedari.

  Ilustrime, kompleksevizatimet, marka, dizajni vizual ose çdo dizajn që përmban imazhe të shumta me cilësi të lartë, konsiderohen skedarë të rëndë. Nëse kjo tingëllon si puna që po bëni çdo ditë, ky është laptopi për ju.

  Pavarësisht nëse po krijoni një dizajn vizual të markës për një markë të re ose po vizatoni një ilustrim të mrekullueshëm si artist tatuazhesh, Intel Core i7 është më se i mjaftueshëm për të përdorur Adobe Illustrator për çdo detyrë të përditshme të rëndë.

  Një veçori e jashtëzakonshme e këtij laptopi për t'u përmendur është ScreenPad Plus (ekrani i zgjatur me prekje mbi tastierë). Ekrani origjinal 15,6 inç është tashmë një madhësi mjaft e mirë, së bashku me ScreenPad Plus, është i shkëlqyeshëm për kryerjen e shumë detyrave dhe vizatimin në Adobe Illustrator ose ndonjë program tjetër redaktimi.

  Tashmë mund t'i merrni me mend të këqijat e një pajisjeje kaq të fuqishme, apo jo? Jetëgjatësia e baterisë është një prej tyre, kjo është e drejtë. Me ekranin "ekstra", me të vërtetë e konsumon baterinë shpejt. Një tjetër pikë negative është pesha (5,5 lb). Personalisht, nuk jam adhurues i laptopëve të rëndë.

  Laptopi më i mirë për Adobe Illustrator: Çfarë duhet të keni parasysh

  Nuk mund të vendosni se çfarë është më e mira për ju? Varet nga ajo për çfarë e përdorni kryesisht, cilin sistem operativ preferoni, çdo kërkesë specifike teknologjike dhe buxhetin tuaj. Bëjini vetes disa pyetje përpara se të nxirrni portofolin tuaj.

  Rrjedha e punës

  A jeni përdorues i rëndë i Adobe Illustrator? Nëse e përdorni për një ngarkesë të madhe pune si marka

  Unë jam Cathy Daniels, një eksperte në Adobe Illustrator. Unë e kam përdorur softuerin që nga versioni 2.0 dhe kam krijuar mësime për të që nga viti 2003. Blogu im është një nga destinacionet më të njohura në ueb për njerëzit që duan të mësojnë Illustrator. Përveç punës sime si blogere, unë jam gjithashtu një autor dhe një dizajner grafik.