Sa kushton Adobe Illustrator

  • Shperndaje Kete
Cathy Daniels

Adobe Illustrator është një program dizajnimi i abonimit, që do të thotë se nuk ka një opsion blerjeje një herë. Mund ta merrni me 19,99 dollarë në muaj me një plan vjetor. Ka disa opsione të ndryshme në varësi të nevojave tuaja, organizatave dhe numrit të aplikacioneve që dëshironi të përdorni.

Si vetë dizajner grafik, sigurisht, Illustrator është një domosdoshmëri për punën time të përditshme. Dhe unë jam duke përdorur programe të tjera të Adobe si Photoshop dhe InDesign. Pra, për mua, marrëveshja më e mirë është e gjithë paketa Creative Cloud.

Ashtu është. Nëse ju duhet të përdorni më shumë se tre programe ose për projekte shkollore ose për punë, plani Të gjitha aplikacionet rekomandohet shumë. Oh, dhe gjithmonë mund të provoni provën falas dhe të shihni nëse ju pëlqejnë programet.

Në këtë artikull, do të gjeni planet e ndryshme të Illustrator dhe koston e tyre, të cilat mund t'ju ndihmojnë të vendosni se cili plan funksionon më mirë për ju.

I pavendosur? Vazhdoni të lexoni.

Provë 7-ditore falas

Nuk jeni i sigurt nëse Illustrator është programi i duhur për ju? E dini që mund ta shkarkoni falas dhe të merrni një provë falas për një javë apo jo? Është një mundësi e mirë për ju që të provoni dhe të eksploroni programin.

Për ta shkarkuar atë dhe për të filluar një provë falas, do t'ju duhet një ID Adobe, të cilën mund ta konfiguroni falas. Pasi të jeni identifikuar, do të duhet të plotësoni informacionin tuaj të pagesës, por mos u shqetësoni, mund ta anuloni abonimin në çdo kohë.

Nëse vendosni të vazhdoniabonim, Adobe do t'ju tarifojë automatikisht nga informacioni i pagesës që jepni.

A mund ta blej Adobe Illustrator pa një pajtim?

Nëse po pyesni nëse Adobe ofron një blerje një herë ose një strukturë çmimi të pavarur, përgjigja është JO.

Më kujtohet se Adobe ofronte dy opsione pagese: blerje një herë & amp; abonim mujor. Por që nga publikimi i CC, Adobe duket se preferon modelin e abonimit dhe ka hequr dorë nga modeli i pavarur i çmimeve.

Pra, tani duhet të shkoni me planin e abonimit, për fat të keq.

Plane të ndryshme të Adobe Illustrator & Çmimi

Po, ju ndjej. Të paguash 20 dollarë në muaj për një program të vetëm është paksa i kushtueshëm. Epo, nëse jeni student, fakultet, shkollë, universitet ose biznes, jeni me fat! Ju merrni një zbritje! Mjerisht, nuk e bëj.

Cili plan anëtarësimi funksionon më mirë për ju? Shpresoj që opsionet e mëposhtme t'ju ndihmojnë të merrni një vendim të mirë.

1. Studentët & Mësuesit

Marrëveshja më e mirë është për studentët dhe mësuesit. Cili eshte problemi? 60% zbritje në Creative Cloud.

Studentët dhe fakultetet marrin një zbritje prej 60% në Creative Cloud, të gjitha aplikacionet për vetëm 19,99 dollarë në muaj.

Kjo është një marrëveshje mjaft e mirë.

2. Individët

Nëse po merrni një plan individual si unë, fatkeqësisht, ne duhet të paguajmë çmimin e plotë prej 20,99 $/muaj për Illustrator ose 52,99 $/muaj për të gjitha aplikacionet .

Meqë ra fjala, çmimi është për një abonim vjetor, por me pagesë mujore. Nëse dëshironi të blini një abonim njëmujor, është 31,49 dollarë për Illustrator.

Opsioni "Të gjitha aplikacionet" nuk është i keq nëse përdorni shumë programe, të cilat me siguri do t'i bëni ndërsa futeni më thellë në industri. Pra, është një opsion i mirë për t'u marrë parasysh.

3. Biznes

Si biznes, ju mund të merrni Illustrator për 33,99 $/muaj për licencë, që do të thotë se mund ta përdorni në më shumë se dy kompjuterë. Mund të identifikoheni në dy kompjuterë, por mund ta përdorni vetëm në një kompjuter në të njëjtën kohë. Kontrolloni afatin e përdorimit për më shumë informacion.

Nëse keni një ekip krijues, licenca e të gjitha aplikacioneve me 79,99 dollarë/muaj do të ishte oferta më e mirë për ju. Kështu që të gjithë mund të punojnë në gjëra të ndryshme. Mund të merrni mbështetje teknike 24/7 dhe seanca ekspertësh një për një nëse keni ndonjë pyetje.

4. Shkollat ​​& Universitetet

Ka katër opsione për institucionet, shkollat ​​dhe universitetet që janë të mira për grupe të vogla pune, klasa dhe laboratorë.

Licenca 14,99$/muaj Për përdorues të emërtuar është e mrekullueshme për grupet e vogla të punës. Ka 100 GB hapësirë ​​ruajtëse në renë kompjuterike për licencë, gjë që është e shkëlqyeshme për ndarjen e skedarëve. Megjithatë, ky plan kërkon përkatësi institucionale.

Për përdorim në klasa dhe laboratorë, Për pajisje të përbashkët (330,00$/vit) mund të jetë një opsion i mirë. Ka dy opsione të tjera ( Për paketë studentore dhe Paketa e gjithë institucionit ) janë më të ndërlikuara dhe ju mund të kërkoni konsultim në përputhje me rrethanat.

Përfundim

Çmimet dhe planet e Adobe Illustrator mund t'ju duken konfuze në shikim të parë, veçanërisht plani mujor dhe pagesa mujore e planit vjetor. I vetmi ndryshim është se për planin mujor mund të anuloni kur të doni pa penalitet.

Për të qenë i sinqertë, sapo të filloni të përdorni Illustrator duke punuar si dizajner grafik, ka shumë të ngjarë që do të vazhdoni ta përdorni. Unë do të thosha se plani vjetor është i domosdoshëm dhe kursen 10 dollarë në muaj.

Unë jam Cathy Daniels, një eksperte në Adobe Illustrator. Unë e kam përdorur softuerin që nga versioni 2.0 dhe kam krijuar mësime për të që nga viti 2003. Blogu im është një nga destinacionet më të njohura në ueb për njerëzit që duan të mësojnë Illustrator. Përveç punës sime si blogere, unë jam gjithashtu një autor dhe një dizajner grafik.