Rishikimi i Vyond: A ja vlen ky mjet i animacionit video?

  • Shperndaje Kete
Cathy Daniels

Vyond

Efektiviteti: Projektuar mirë & e dobishme, përfshin të gjitha mjetet e nevojshme për sukses Çmimi: Plani mujor duke filluar nga 49$/muaj, Plani vjetor nga 25$/muaj Lehtësia e përdorimit: Përgjithësisht e lehtë për t'u përdorur, përveç kur manipulohen detajet e afatit kohor Mbështetje: Dokumentet bazë të ndihmës & email i shpejtë, bisedë e drejtpërdrejtë e kufizuar për përdoruesit e biznesit

Përmbledhje

Vyond është një krijues video i animuar i synuar për aplikacionet e biznesit. Ato ofrojnë tre stile kryesore të videos & asetet: bashkëkohore, biznesi dhe tabela e bardhë. Duke përdorur platformën, mund të krijoni video të shkurtra informative, reklama ose materiale trajnimi.

Ajo përmban një bibliotekë standarde të aseteve, skeda pronash, afat kohor dhe kanavacë, por ka një krijues të veçantë karakteresh që ju lejon të krijoni të ripërdorshme asetet e karakterit që janë shumë të personalizueshme.

Megjithatë, duhet të jeni të vetëdijshëm se struktura e çmimeve është e orientuar shumë drejt ekipeve të biznesit dhe ka të ngjarë të jetë e paarritshme për çdo përdorues tjetër të mundshëm.

Çfarë është. Më pëlqen : Krijuesi i personazheve është i fuqishëm, me shumë personalizim dhe ripërdorim. Ndërfaqja është e pastër dhe e lehtë për të ndërvepruar. Bibliotekë e madhe e shablloneve të skenës që janë të lehta për t'u shtuar dhe përdorur. Bibliotekë e madhe e aseteve (propozime, tabela, muzikë, etj).

Ajo që nuk më pëlqen : Niveli me pagesë më të ulët është pak i shtrenjtë. Modelet nuk janë gjithmonë të disponueshme në më shumë se një stil. Nuk ka fonte të personalizuara pakarakter nga një shabllon, i cili më pas mund të përshtatet në cilindo nga shabllonet e përfshira të pozës, veprimit dhe shprehjes pa sforcim.

Ka shumë mjete të disponueshme për krijimin e një karakteri, kështu që ju mund të bëni patjetër diçka unike që përputhet marka juaj, ose diçka qesharake për një qëllim të çuditshëm specifik.

Për të përdorur krijuesin e personazhit, kliko ikonën e personit lart majtas dhe më pas butonin +.

Pasi të bëjeni këtë, do të pyeteni se në çfarë stili dëshironi të krijoni karakterin tuaj. Pa një plan biznesi, nuk mund të krijoni një personazh duke përdorur stilin bashkëkohor, por mund të përdorni shabllone biznesi dhe tabela të bardha. Më pas, duhet të zgjidhni një lloj trupi.

Në fillim, personazhi do të jetë shumë i butë - por ju mund të personalizoni pothuajse gjithçka rreth tij. Në pjesën e sipërme djathtas, ka një panel të vogël me ikona për fytyrën, pjesën e sipërme, të poshtme dhe aksesorët. Secila ka shumë opsione, duke mbuluar një sërë situatash.

Në këtë rast, unë kam kombinuar një kapelë të re, një këmishë kuzhinieri dhe një tutu kërcimtare me çizme luftarake dhe sy të mëdhenj për të demonstruar gamën e artikujve të disponueshëm.

Pasi të përfundoni dhe ruani personazhin tuaj, mund t'i shtoni ato në një skenë dhe të përdorni butonat lart djathtas për të ndryshuar pozën, emocionin dhe audion e lidhur me personazhin.

Në përgjithësi, krijuesi i personazheve është shumë i fortë dhe ndoshta një nga veçoritë më të mira të Vyond.

Ruajtja &Eksportimi

Të gjithëve u pëlqen të shohin se si po shkon videoja e tyre gjatë zhvillimit të tyre, ku hyn funksioni i shikimit paraprak. Mund ta shikoni paraprakisht në çdo kohë, qoftë nga një skenë specifike ose nga fillimi.

Ndryshe nga disa aplikacione, nuk mund të përdorni vetëm afatin kohor për të pastruar videon tuaj. Për më tepër, ka një kohë të shkurtër ngarkimi midis çdo shikimi paraprak.

Nëse jeni të kënaqur me videon tuaj, atëherë është koha për ta publikuar! Ka dy mënyra për ta bërë këtë: Ndani dhe Shkarkoni.

Në ndarjen, mund të siguroni një lidhje të hapur ose lidhje specifike individuale në videon tuaj duke shtypur butonin e tre rrathëve lart djathtas.

Dhënia e aksesit për individë të caktuar do t'ju lejojë gjithashtu t'u jepni atyre akses për modifikim në vend që të shikoni vetëm akses.

Mund të zgjidhni gjithashtu të shkarkoni videon tuaj si një film ose si një GIF të animuar (secila është i kufizuar në nivele të ndryshme pagese). Ekzistojnë dy opsione cilësore - 720p dhe 1080p. Nëse zgjidhni një gif, atëherë do t'ju duhet të zgjidhni dimensionet në vend të rezolucionit.

Të gjitha videot e Vyond eksportohen me 24 FPS dhe kjo nuk mund të ndryshohet pa u futur në një program të palës së tretë si p.sh. si Adobe Premiere.

Mbështetje

Ashtu si shumica e programeve moderne, Vyond ka një bibliotekë me FAQ dhe dokumentacion mbështetës që mund të shfletoni për të gjetur përgjigjet për shumicën e pyetjeve (shikoni këtu).

Ata gjithashtu kanë mbështetje me email, e cilafunksionon gjatë orarit normal të punës në Kohën Standarde të Paqësorit. Mbështetja e bisedës së drejtpërdrejtë është gjithashtu e disponueshme, por disponohet vetëm për anëtarët e nivelit të biznesit.

Kam kontaktuar me mbështetjen e tyre me email kur nuk arrita të kuptoja se si të ngarkoja audio në fillim. Ata u përgjigjën brenda një dite pune duke më lidhur me një artikull FAQ që e zgjidhi problemin.

Meqë mesazhi im origjinal u dërgua jashtë orarit të punës, ata dërguan një konfirmim automatik se mesazhi ishte marrë, dhe përgjigja e vërtetë të nesërmen. Isha i kënaqur që mora një përgjigje të qartë dhe të shpejtë.

Arsyet pas vlerësimeve të mia

Efektiviteti: 5/5

Vyond është i mirë në atë që është krijuar për. Mund të krijoni lehtësisht video të animuara në stile të shumta, t'i personalizoni ato që të dallohen dhe të përcillni në mënyrë efektive një mesazh relativisht lehtë. Ai ju ofron të gjitha mjetet që ju nevojiten për të pasur sukses, nga manipulimi i mediave deri te biblioteka e madhe e aseteve.

Çmimi: 3.5/5

Vyond është ndoshta animacioni më i shtrenjtë softuer që kam hasur gjatë shqyrtimit të mjeteve të ndryshme të animimit të tabelës së bardhë. Nuk ka fare plan falas - vetëm një provë e shkurtër falas. Niveli me pagën më të ulët është 49 dollarë në muaj.

Dallimet e softuerit dhe planit nuk janë mjaftueshëm të mëdha për të justifikuar një hap të tillë çmimi - plani i biznesit thekson mbështetjen e bisedës së drejtpërdrejtë, bashkëpunimin në ekip, importimin e shkronjave dhe një krijues të karaktereve si përfitime, por disa prejkëto janë tashmë standarde për nivelet më të ulëta në softuer më pak të shtrenjtë.

Lehtësia e përdorimit: 4/5

Në përgjithësi, ky softuer është shumë i lehtë për t'u përdorur. Ai ofron një hyrje të shpejtë në paraqitjen kur filloni, dhe nuk ju nevojitet shumë përtej kësaj për të filluar. Gjithçka është mjaft intuitive dhe i vetmi shembull i një menuje të fshehur që hasa ishte kur përpiqesha të redaktoja audion. Megjithatë, vendosa një yll, sepse afati kohor është një komponent kyç i redaktimit të videos dhe ishte shumë zhgënjyese që nuk munda ta zgjeroja aq sa të punoja rehat.

Mbështetje: 4/5

Vyond ofron një grup standard të FAQ-ve dhe dokumenteve shpjeguese në faqen e tyre të ndihmës, e cila është e organizuar mirë dhe e kërkueshme lehtësisht. Ata gjithashtu kanë mbështetje me email nëse nuk mund të gjeni diçka që ju nevojitet. Të dyja këto janë mjaft standarde për një mjet të bazuar në ueb si ky. Së fundmi, ata ofrojnë mbështetje për biseda live, por vetëm për përdoruesit në një plan biznesi. Ndonëse paksa shqetësuese, mbështetja e tyre me email është mjaft e shpejtë, kështu që ndoshta nuk do të vonoheni ndjeshëm.

Plus, softueri është mjaft intuitiv në përgjithësi, kështu që nuk do t'ju duhet të mbështeteni shumë në mbështetjen për të filluar me.

Vyond Alternatives

VideoScribe: VideoScribe fokusohet në videot në tabelë, por ofron shumë nga të njëjtat veçori si Vyond, si p.sh. një bibliotekë të madhe asetesh, media të personalizuara dhe një ndërfaqe e lehtë për t'u përdorur. Struktura e çmimeve është shumëmë miqësore për hobiistët ose amatorët me shumë të njëjtin funksionalitet. Lexoni rishikimin tonë të plotë të VideoScribe.

Adobe Animate: Nëse doni ta çoni animacionin tuaj në nivelin profesional, Adobe Animate është mjeti për t'ju çuar atje. Është një standard i industrisë me një kurbë mësimi të pjerrët dhe do t'ju duhet të siguroni median tuaj, por mund të krijoni animacione të mrekullueshme që shkojnë përtej një softueri të thjeshtë zvarritjeje. Mund ta merrni softuerin për 20 dollarë/muaj, ose si pjesë e një pakete më të madhe Creative Cloud. Lexoni rishikimin tonë të plotë të Adobe Animate.

Moovly: Për më shumë fokus në redaktimin informativ të videos ose video, Moovly është një opsion i mirë. Konfigurimi është pothuajse identik me Vyond, por afati kohor është më i fuqishëm dhe Moovly është më shumë një redaktues sesa krijues (megjithëse vjen me shabllone dhe asete). Lexoni rishikimin tonë të plotë të Moovly.

Powtoon: Nëse preferoni stilin e animuar ndaj stilit të tabelës së bardhë, Powtoon mund të jetë programi juaj i preferuar. Është i bazuar në ueb ashtu si Vyond, por funksionon si krijues prezantimesh dhe redaktues video. Ai gjithashtu përfshin më shumë shabllone video sesa shabllone klip. Ekziston gjithashtu një përdorim i ngjashëm i karaktereve, megjithëse ato nuk janë aq të personalizueshme. Lexoni rishikimin tonë të plotë të Powtoon.

Përfundim

Vyond është një softuer me shumë shkathtësi dhe fuqi, por qartësisht është menduar për përdoruesit e biznesit ose ndërmarrjes. Karakteristika siKrijuesi i personazheve ndihmon për ta bërë atë unik në një turmë softuerësh të ngjashëm.

Programi ishte i lehtë për t'u përdorur dhe shumë efektiv, kështu që unë do ta rekomandoja nëse jeni të gatshëm të shpenzoni pak.

3>Merrni Vyond (Provojeni falas)

Pra, çfarë mendoni për këtë përmbledhje të Vyond? E dobishme apo jo? Lini një koment më poshtë.

duke u përmirësuar.4.1 Merrni Vyond (Provojeni falas)

Pse më besoni mua për këtë rishikim?

Është e kuptueshme të jesh skeptik - në fund të fundit, të gjithë kanë një mendim në internet dhe ka një pjesë të vogël të komenteve të Vyond atje. Pse duhet të kujdeseni për të miat?

Përgjigja është e thjeshtë - Unë në fakt provoj produktet që rishikoj, sepse jam një konsumator ashtu si ju. Më pëlqen të di se në çfarë po futem përpara se të paguaj për diçka (ose përpara se të mbush email-in tim me postë të padëshiruar nga "provat falas" kam përdorur thjesht për të provuar diçka). Unë kam shqyrtuar shumë mjete animacioni, kështu që jam i njohur me një shumëllojshmëri produktesh dhe mund të nxjerr në pah më të mirat dhe më të këqijat e secilit. Meqenëse provoj gjithçka vetë, ju merrni një vështrim të paanshëm në çdo veçori.

Çdo pamje nga ekrani në këtë rishikim është nga testimi im dhe komentet vijnë nga përvoja personale. Si provë, këtu është një pamje nga ekrani i emailit të konfirmimit të llogarisë sime:

Në përgjithësi, është mirë të kesh një person real dhe jo një ekip marketingu që të ndihmon të vendosësh nëse një program është i përshtatshëm për ty.

Rishikimi i Vyond: Çfarë ka për ju?

Paneli & Ndërfaqja

Kur të hapni për herë të parë Vyond, do të përshëndeteni me një panel ku mund të shihni të gjitha videot tuaja.

Butoni portokalli lart djathtas do t'ju lejojë të filloni duke bërë një të re. Kur ta shtypni, do t'ju kërkohet të zgjidhni një stil.

Keni tre opsione: Bashkëkohor, biznesmiqësore dhe tabela e bardhë. Stili bashkëkohor tenton të fokusohet në ikonat e dizajnit të sheshtë dhe infografikë, ndërsa stili i biznesit ka pak më shumë thellësi. Stili i tabelës së bardhë duke përdorur grafikat dhe animacionet e paraqitura të vizatuara ose të skicuara me dorë.

Ka disa seksione kryesore të redaktuesit të videos: biblioteka e aseteve, vetitë e aseteve, kanavacja, afati kohor dhe shiriti i veglave.

Ne do të shqyrtojmë secilën prej këtyre dhe mënyrën se si t'i përdorim ato.

Shiriti i veglave

Shipi i veglave është një veçori klasike e çdo programi. Ai përmban butonat tuaj bazë për zhbërjen, ribërjen, kopjimin dhe ngjitjen. Vyond ka gjithashtu një buton për "porosi" i cili ju lejon të vendosni artikujt sipër ose poshtë njëri-tjetrit, dhe një buton fshirje.

Ju mund të përdorni gjithashtu çelësat kryesorë si CTRL C dhe CTRL V për të përfunduar këto veprime nëse ju nuk jeni adhurues i klikimeve shtesë.

Kronologjia

Kronologjia është vendi ku mund të vendosni artikuj për të krijuar një video, për të shtuar efekte ose kalime dhe për të menaxhuar rrjedhën e videos.

Afati kohor ka dy shtresa kryesore: video dhe audio. Ekziston gjithashtu një buton + dhe - , i cili do t'ju lejojë të zmadhoni ose zvogëloni vijën kohore.

Në rreshtin e videos, do të shihni të gjitha klipet tuaja që ju' keni shtuar, dhe në rreshtin audio, do të shihni ndonjë pjesë audio. Megjithatë, mund ta zgjeroni afatin kohor për të parë nënpjesët e çdo klipi. Thjesht kliko shigjetën poshtë ikonës së videos.

Çdo skenë ka komponentë të ndryshëm si tekst dhe grafikë. Nëpamje drop-down, ju mund t'i menaxhoni këto të gjitha individualisht duke i zvarritur dhe hedhur në vendet e duhura kohore ose duke shtuar efekte tranzicioni. Megjithatë, një gjë frustruese është se nëse skena juaj ka shumë elementë, do t'ju duhet të lëvizni në një dritare të vogël për t'i aksesuar ato, pasi afati kohor zgjerohet vetëm në një pikë të caktuar. Kjo mund të bëhet shumë shpejt e lodhshme.

Për të shtuar efekte në objektet ose skenat tuaja, së pari zgjidhni artikullin. Pastaj, shkoni në pjesën e sipërme të djathtë të ekranit. Ka tre butona: hyr, shtegu i lëvizjes dhe dalje.

I pari mund të përdoret për të shtuar një efekt enter, i dyti mund të krijojë një lëvizje të personalizuar nëpër ekran dhe i fundit përcakton daljen efekt. Këto efekte shfaqen si shirita të gjelbër në element në vijën kohore dhe ju mund ta rregulloni gjatësinë e tyre duke zvarritur shiritin. Ka rreth 15 efekte tranzicioni (duke mos përfshirë dizajnet që janë kthyer, p.sh. fshij djathtas dhe fshij majtas).

Modelet

Vyond ofron një bibliotekë të madhe shabllonesh. Ndryshe nga shumë platforma që përpiqen të ofrojnë një shabllon për një video të tërë, Vyond ofron mini shabllone që mund të përdoren për skena specifike. Kjo duket pak më e dobishme dhe e gjithanshme. Ka më pak gjasa të gjeni veten duke rikrijuar të njëjtën gjë dhe keni shumë opsione për modifikim të shpejtë.

Për të shtuar një shabllon, mund të shtypni butonin + pranë skenës së fundit në vijën kohore. Do të shihni shabllonet që shfaqen sipërafati kohor.

Ka tre ikona për stilin e shabllonit – biznesi, moderni dhe tabela e bardhë. Nën secilën prej këtyre kategorive janë grupet për shabllonet. Për shembull, në këtë imazh mund të shihni grupet "thirrje për veprim", "catering" dhe "grafikë". Secili grup ka disa shabllone, mbi të cilat mund të klikoni për t'i shtuar në videon tuaj.

Pasi të jetë shtuar shablloni, mund të zëvendësoni fjalët dhe imazhet ose t'i modifikoni kur ndodhin aspekte të ndryshme në afati kohor. Një gjë që nuk më pëlqeu në lidhje me shabllonet ishte se nëse ju pëlqen një shabllon i veçantë nga një stil, ai mund të mos jetë i disponueshëm në një tjetër. Për shembull, stili bashkëkohor ka një kategori thirrje për veprim me 29 shabllone, por stili i tabelës së bardhë nuk ka as një kategori që përputhet.

Kjo mund të jetë për të ndihmuar përdoruesit të përqendrohen në përdorimin e secilit stil për një qëllim specifik (për shembull, videot në tabela të bardha për edukim dhe video bashkëkohore për marketing), por ndihet pak zhgënjyese.

Asetet

Biblioteka e aseteve është jashtëzakonisht e rëndësishme nëse nuk planifikoni të krijoni grafika e vet. Sidomos me mjete si kjo, pritet që ju të mos përdorni një animator profesionist dhe të dëshironi një bibliotekë të mirë burimesh në dispozicion. Vyond bën një punë të shkëlqyeshme duke ofruar një larmi të mirë rekuizitash, grafikësh, teksti dhe asetesh audio. Ata gjithashtu kanë një krijues të veçantë të personazheve (për të cilin mund të lexoni më shumëmë poshtë).

Nuk mund të gjeni diçka që ju nevojitet? Mund të ngarkoni edhe median tuaj duke përdorur butonin e ngarkimit në anën e majtë.

Mund të ngarkoni JPG dhe PNG si zakonisht, por çdo GIF që ngarkoni nuk do të animohet. Mbështeten formate të zakonshme audio si MP3 dhe WAV, si dhe video në format MP4. Megjithatë, disa kufizime të madhësisë së skedarit zbatohen. Çdo media që ngarkoni do të jetë e disponueshme në skedën e ngarkimit për t'u shtuar në video.

Rekuizitat

Rekuizitat janë artikuj që mund t'i përdorni për të vendosur skenën, si kafshët , objekte ose forma. Vyond i kategorizon rekuizitat e tyre sipas stilit dhe më pas sipas grupit. Ka rreth 3800 rekuizita biznesi, 3700 rekuizita për tabela të bardha dhe 4100 rekuizita bashkëkohore. Këto kategorizohen më tej në grupe si "kafshë" ose "ndërtesa"

Disa kategori nuk janë të disponueshme në të gjitha stilet. Për shembull, "efektet" janë unike për stilin bashkëkohor dhe "hartat" janë unike për modalitetin e tabelës së bardhë. Ju përzieni objekte të stileve të ndryshme në videon tuaj, por ato mund të duken pak të pavend.

Për të vendosur një mbështetëse, thjesht tërhiqeni dhe hidheni në kanavacë.

Ju mund të përdorë dorezat për të lëvizur ose ndryshuar madhësinë e grafikut sipas dëshirës. Nëse dëshironi ta ringjyroni, do t'ju duhet të shkoni te shiriti i aseteve lart djathtas dhe të zgjidhni një skemë të re. Duket se shumica, nëse jo të gjitha, grafikët mund të ringjyrohen.

Grafikët

Diagramet janë mbështetëse për demonstrimin e të dhënave. Këto pasuri janëmë të kufizuara, me vetëm disa stile grafikësh për të zgjedhur.

Për të qenë i drejtë, tabelat më komplekse ndoshta do të ishin të vështira për t'u përdorur dhe shpjeguar qartë në një format video. Një grafik numërues do të animojë një përqindje në rritje ose në ulje, ndërsa një grafik me byrek do të tregojë segmentet e ndryshme dhe vlerat e tyre. Çdo grafik ka një panel të specializuar të aseteve për futjen e të dhënave që dëshironi.

Text

Krahasuar me mjetet e tjera të animacionit, më duket sikur Vyond ofron opsione shumë të kufizuara teksti. Teksti ofron disa stile të paracaktuara për të filluar dhe ju mund të ndryshoni gjëra standarde si shkronja e theksuar, nënvizimi dhe ngjyra ose madhësia e shkronjave.

Megjithatë, Vyond ndryshon pak nga programet e tjera të animacionit. Nuk ju lejon të ngarkoni fontet tuaja nëse nuk paguani për një plan biznesi dhe në vend të kësaj ju kufizon në rreth 50 fonte të instaluara paraprakisht.

Në përgjithësi ka mjaft larmi që nuk do ta gjeni as veten ngec, por nëse kompania juaj përdor një font të personalizuar ose nëse jeni duke bërë punë me klientë dhe keni nevojë për diçka specifike, do të jetë e vështirë pa një përmirësim.

Audio

Lloji i fundit i asetit është audio, i cili përfshin efekte zanore, pjesë muzikore në sfond dhe zëra.

Vyond përfshin disa pjesë audio me programin e tyre. Ka 123 këngë në sfond dhe 210 efekte zanore, e cila është një bibliotekë mjaft e gjithanshme. Ato janë gjithashtu mjaft të larmishme pa shumë ndryshime(d.m.th. si klikim i miut 1, klikim i miut 2), kështu që mund të presësh që të mbulohen një gamë e gjerë zhurmash të mundshme.

Mund të shtoni ndonjë nga këto pjesë duke i tërhequr ato në vijën tuaj kohore, ku ato mund të shkurtohen ose ripozicionohen duke zvarritur dhe hedhur. Ju gjithashtu mund të shtoni tinguj në një skenë të caktuar në vend që t'i lini ato në kronologjinë kryesore të audios. Nëse nuk gjen diçka që të nevojitet, mund të ngarkosh edhe audion tënde (siç përshkruhet më sipër).

Për të shtuar një zë ose një klip tekst në fjalim, mund të klikoni butonin e mikrofonit në Skeda audio.

Nëse zgjidhni një zë, mund të shkruani skenarin tuaj në kutinë e vogël dhe më pas të regjistroni veten duke përdorur butonin e kuq të regjistrimit. Nëse zgjidhni tekst në të folur, mund të shkruani rreshtin në kuti, të zgjidhni një zë nga menyja rënëse dhe më pas shtypni butonin e robotit për ta regjistruar atë.

Vyond do të bëjë që karakteret të sinkronizohen në çdo audio të folur që shtoni, qoftë e regjistruar ose tekst në fjalim, nëse lidhni karakterin dhe klipin në vetitë e karakterit.

Veçoritë

Çdo artikull që shtoni ka veti që mund të modifikohen për ta bërë atë unike dhe të përshtatet më mirë në videon tuaj. Këto veçori shfaqen në pjesën e sipërme djathtas të ekranit, ku butonat ndryshojnë rregullisht në varësi të asaj që keni zgjedhur.

Tre butona janë standardë për çdo artikull: efekti i hyrjes, shtegu i lëvizjes dhe efekti i jashtëm. Këto janë përgjithësisht më të largëta nëdrejtë.

Personazhet:

Personazhet mund të ndërrohen, duke u dhënë një pozë, një shprehje ose dialog. Këto të lejojnë të diferencosh më tej karakterin tënd nga të tjerët dhe ta ndihmojnë atë të përshtatet lehtësisht në skenarin tënd të videos.

Rekomandimet:

Rekuizitat mund të ndërrohen ose ngjyra e ndryshuar. Shkëmbimi ju lejon të zëvendësoni mbështetësin me një artikull tjetër pa fshirë animacionet tuaja & tranzicionet, ndërsa ndryshimi i ngjyrës ju lejon të ringjyroni mbështetësin që të përputhet me skemën e ngjyrave të videos.

Grafikët:

Grafikët mund të ndërrohen, pranoni të dhëna, mbështesni cilësime të shumta dhe mbështet të gjitha variacionet e tekstit të një objekti teksti të rregullt si fonti dhe ngjyra.

Teksti:

Mund të ndërroni tekstin, të modifikoni vetitë e tij , dhe ndryshoni ngjyrën. Gjithçka, nga shtrirja vertikale deri te madhësia e shkronjave është e disponueshme, kështu që ka shumë opsione për personalizim.

Audio:

Klipet audio në fakt nuk kanë ndonjë veçori përveç shkëmbimit. Kjo është kryesisht për shkak se klipet audio nuk kanë një komponent vizual. Nëse dëshironi të shtoni fading, do t'ju duhet të klikoni me të djathtën mbi clip > cilësimet > venitje . Procesi është paksa tepër i komplikuar duke marrë parasysh se sa i drejtpërdrejtë është pjesa tjetër e softuerit.

Krijuesi i karaktereve

Krijuesi i personazheve është tipari kryesor i Vyond dhe çfarë e bën atë të ndryshëm nga animacionet e tjera programet. Kjo veçori ju lejon të krijoni një të ripërdorshme

Unë jam Cathy Daniels, një eksperte në Adobe Illustrator. Unë e kam përdorur softuerin që nga versioni 2.0 dhe kam krijuar mësime për të që nga viti 2003. Blogu im është një nga destinacionet më të njohura në ueb për njerëzit që duan të mësojnë Illustrator. Përveç punës sime si blogere, unë jam gjithashtu një autor dhe një dizajner grafik.